Доступ

Для того чтобы поставить документ на контроль, вам нужно авторизоваться.Если у вас нет логина и пароля, зарегистрируйтесь

(БҰРЫНҒЫ РЕДАКЦИЯ) «ТОЛЫСЫЛҒАН ШАРАП, СОНДАЙ-АҚ ӨНДІРІСТІК ҚУАТЫ ЖЫЛЫНА...

Толысылған шарап, сондай-ақ өндірістік қуаты жылына төрт жүз мың декалитрден төмен сыра қайнату өнімдері өндірісінен басқа, этил спиртін және (немесе) алкоголь өнімін өндірудің технологиялық желілерін есепке алудың бақылау аспаптарымен жарақтандыру, олардың жұмыс істеу және есепке алынуын жүзеге асыру қағидаларын бекіту туралы

Қазақстан Республикасы Қаржы министрінің 2015 жылғы 29 қыркүйектегі № 498 бұйрығы

(2021.15.12. берілген өзгерістер мен толықтырулармен)

 

Осы редакция 2022 жылғы 13 сәуірде енгізілген өзгерістеріне дейін қолданылды

 

ҚР Қаржы министрінің 2015.14.12. № 653 бұйрығымен (бұр.ред.қара); 2021.15.12. № 1313 бұйрығымен (2022 ж. 1 қаңтардан бастап қолданысқа енгізілді) (бұр.ред.қара) тақырыбы жаңа редакцияда

 

ҚР Қаржы министрінің 2021.15.12. № 1313 бұйрығымен кіріспе жаңа редакцияда (2022 ж. 1 қаңтардан бастап қолданысқа енгізілді) (бұр.ред.қара)

«Этил спирті мен алкоголь өнімінің өндірілуін және айналымын мемлекеттік реттеу туралы» Қазақстан Республикасының Заңының 4-бабы 2-тармағының 4) тармақшасына сәйкес БҰЙЫРАМЫН:

ҚР Қаржы министрінің 2015.14.12. № 653 бұйрығымен (бұр.ред.қара); 2021.15.12. № 1313 бұйрығымен (2022 ж. 1 қаңтардан бастап қолданысқа енгізілді) (бұр.ред.қара) 1-тармақ жаңа редакцияда

1. Қоса беріліп отырған, Толысылған шарап, сондай-ақ өндірістік қуаты жылына төрт жүз мың декалитрден төмен сыра қайнату өнімі өндірісінен басқа, этил спиртін және (немесе) алкоголь өнімін өндірудің технологиялық желілерін есепке алудың бақылау аспаптарымен жарақтандыру, олардың жұмыс істеу және есепке алынуын жүзеге асыру қағидасы бекітілсін.

Редакция документа

Демо – версия документа

Документ показан в сокращенном демонстрационном режиме
Для того, чтобы получить доступ к документу, Вам нужно перейти по кнопке Войти и ввести логин и пароль. Если у вас нет логина и пароля, зарегистрируйтесь.

Укажите название закладки

Создать новую папку