Доступ

Для того чтобы поставить документ на контроль, вам нужно авторизоваться.Если у вас нет логина и пароля, зарегистрируйтесь

«Этил спирті мен алкоголь өнімін өндіру паспорты үшін қажетті мәліметтер тізбесін бекіту туралы» Қазақстан Республикасы Қаржы Министрінің 2015 жылғы 11 ақпандағы № 82 бұйрығыга өзгерістер енгуі туралы» Қазақстан Республикасы Қаржы министрінің 2015 жылғы 18 желтоқсандағы № 662 бұйрығы

«Этил спирті мен алкоголь өнімін өндіру паспорты үшін қажетті мәліметтер тізбесін бекіту туралы» Қазақстан Республикасы Қаржы Министрінің 2015 жылғы 11 ақпандағы № 82 бұйрығыга өзгерістер енгуі туралы
Қазақстан Республикасы Қаржы министрінің 2015 жылғы 18 желтоқсандағы № 662 бұйрығы

 

БҰЙЫРАМЫН:

1. «Этил спирті мен алкоголь өнімін өндіру паспорты үшін қажетті мәліметтер тізбесін бекіту туралы» Қазақстан Республикасы Қаржы министрінің 2015 жылғы 11 ақпандағы № 82 бұйрығына (Нормативтік құқықтық актілердің мемлекеттік тіркеу тізілімінде № 10461 санымен тіркелген, «Әділет» ақпараттық - құқықтық жүйесінде 2015 жылғы 6 сәуірде жарияланған) мынадай өзгерістер енгізілсін:

көрсетілген бұйрықпен бекітілген этил спиртін және алкоголь өнімін өндіру паспорты үшін қажетті мәліметтер тізбесінде:

2-тармақ мынадай редакцияда жазылсын:

«2. Этил спирті мен алкоголь өнімі өндірісінің технологиялық схемасының сипаттамасында мыналар көрсетіледі:

1) жабдықтың және жабдықты орналастырудың жинақтамалық жоспарының ерекшелігімен бірге өндірістің аппаратуралық-технологиялық схемасының кескіндік бейнелері; өндіру қуаттылығының есебі.

2) этил спиртінің өндірісі кезінде:

дәнді немесе мелассаны тасымалдау (тасымалдау тәсілі, автомобиль және/немесе темір жол кірме жолдарының, автомобиль (және) немесе темір жол таразылардың болуы);

қайнату және мия өсіру үшін дәнді дайындау (қолданылатын әдіс, дайындаудың алдыңғы қатарлы тәсілдерін пайдалану);

дәнді ұсақтау (ұсақтау тәсілі, ұнтақтау пайызы);

ашытқышты езіп қайнату (езіп қайнату әдісі, температуралық режимдер, дайын ашытқыштың химиялық-бактериологиялық параметрлері);

ашытқышқа қант қосу (пайдаланылатын әдіс, өлшемдері, қант қосу уақыты);

мелассаны ашытуға дайындау (қышқылдандыру, меласса ашытқышын дайындау);

ашытқыларды дайындау (ашытқылардың пайдаланылатын расасы, температурасы және дайындау уақыты);

Демо – версия документа

Документ показан в сокращенном демонстрационном режиме
Для того, чтобы получить доступ к документу, Вам нужно перейти по кнопке Войти и ввести логин и пароль. Если у вас нет логина и пароля, зарегистрируйтесь.

Укажите название закладки

Создать новую папку