«Халықтың санитариялық-эпидемиологиялық саламаттылығы саласындағы мемлекеттік бақылау мен қадағалауға жататын тамақ өнімін өндіру объектілеріне есепке алу нөмірлерін беру және олардың тізілімін жүргізу қағидалары» (Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрінің 2020 жылғы 30 желтоқсандағы № ҚР ДСМ-336/2020 бұйрығына 2-қосымша) (2025.06.04. берілген өзгерістермен)
«Халықтың санитариялық-эпидемиологиялық саламаттылығы саласындағы мемлекеттік бақылау мен қадағалауға жататын тамақ өнімін өндіру объектілеріне есепке алу нөмірлерін беру жңне олардың тізілімін жүргізу қағидалары» (Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрінің 2020 жылғы 30 желтоқсандағы № ҚР ДСМ-336/2020 бұйрығына 2-қосымша) (2025.06.04. берілген өзгерістермен)
Қазақстан Республикасының Нормативтік құқықтық актілерді мемлекеттік тіркеу тізілімінде 2020 жылғы 31 желтоқсанда № 22004 тіркелді
Жариялануы: «ҚР НҚА электрондық түрдегі эталондық бақылау банкі» АЖ 2021 ж. 11 қаңтарда
Енгізілген өзгерістер:
ҚР Денсаулық сақтау министрінің 2023.23.02. № 30 бұйрығымен (2023 ж. 30 мамырдан бастап қолданысқа енгізілді)
ҚР Денсаулық сақтау министрінің 2025.18.03. № 23 бұйрығымен (2025 ж. 6 сәуірден бастап қолданысқа енгізілді)
Бұрынғы редакциялар:
2023 ж. 23 ақпанға дейін қолданылған редакция
2025 ж. 18 наурызға дейін қолданылған редакция