(БҰРЫНҒЫ РЕДАКЦИЯ) ТАМАҚ ӨНІМДЕРІНІҢ ҚАУІПСІЗДІГІ ТУРАЛЫ 2007 ЖЫЛҒЫ 21 ...
Қазақстан Республикасының
Заңы
Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі туралы
(2020.25.05. берілген өзгерістер мен толықтырулармен)
Осы редакция 2020 жылғы 30 желтоқсанда енгізілген өзгерістеріне дейін қолданылды
2019.28.10. № 268-VІ ҚР Заңымен бүкіл мәтін бойынша «Халықтың санитариялық-эпидемиологиялық саламаттылығы саласындағы уәкілетті органның», «халықтың санитариялық-эпидемиологиялық саламаттылығы саласындағы уәкілетті орган», «халықтың санитариялық-эпидемиологиялық саламаттылығы саласындағы уәкілетті органмен» деген сөздер тиісінше «Халықтың санитариялық-эпидемиологиялық саламаттылығы саласындағы мемлекеттік органның», «халықтың санитариялық-эпидемиологиялық саламаттылығы саласындағы мемлекеттік орган», «халықтың санитариялық-эпидемиологиялық саламаттылығы саласындағы мемлекеттік органмен» деген сөздермен ауыстырылды (бұр.ред.қара)
1-бап. Осы Заңда пайдаланылатын негізгі ұғымдар
2-бап. Қазақстан Республикасының тамақ
3-бап. Осы Заңның қолданылатын саласы
2-тарау. ТАМАҚ ӨНІМДЕРІНІҢ ҚАУІПСІЗДІГІ САЛАСЫНДАҒЫ МЕМЛЕКЕТТІК РЕТТЕУ
4-бап. Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі саласындағы мемлекеттік реттеудің мақсаттары мен принциптері
5-бап. Қазақстан Республикасы Үкіметінің құзыреті
6-бап. Уәкілетті органдардың құзыреті
8-бап. Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін мемлекеттік бақылау және қадағалау
3-тарау. СУБЪЕКТІЛЕРДІҢ ҚҰҚЫҚТАРЫ МЕН МІНДЕТТЕРІ
10-бап. Субъектілердің құқықтары
11-бап. Субъектілердің міндеттері
4-тарау. ТАМАҚ ӨНІМДЕРІНІҢ ҚАУІПСІЗДІГІНЕ ҚОЙЫЛАТЫН ТАЛАПТАР
13-бап. Арнайы мақсаттағы тамақ өнімдерінің қауіпсіздігіне қойылатын талаптар
14-бап. Байытылуға (фортификациялануға) тиісті тамақ өнімдеріне қойылатын талаптар
15-бап. Тамақ өнімдерін әзірлеу (жасау) кезінде олардың қауіпсіздігіне қойылатын талаптар
Редакция документа
Демо – версия документа