«Тамақ өнімдерін өндіру объектілеріне есептік нөмірлер беру және олардың тізілімін жүргізу қағидаларын бекіту туралы» Қазақстан Республикасы Ұлттық экономика министрінің 2015 жылғы 27 мамырдағы № 407 бұйрығы (2020.17.04. берілген өзгерістер мен толықтырулармен) (күші жойылды)
«Тамақ өнімдерін өндіру объектілеріне есептік нөмірлер беру жңне олардың тізілімін жүргізу қағидаларын бекіту туралы» Қазақстан Республикасы Ұлттық экономика министрінің 2015 жылғы 27 мамырдағы № 407 бұйрығы (2020.17.04. берілген өзгерістер мен толықтырулармен) (күші жойылды)
Қазақстан Республикасының Нормативтік құқықтық актілерді мемлекеттік тіркеу тізілімінде 2015 жылы 14 шілдеде № 11657 тіркелді
Жариялануы: Қазақстан Республикасы нормативтік құқықтық актілерінің «Әділет» ақпараттық-құқықтық жүйесі 2015 ж. 31 шілдеде; «Егемен Қазақстан» 2016 жылғы 16 шілде № 135 (28863)
ҚР Денсаулық сақтау министрінің 2020 жылғы 30 желтоқсандағы № ҚР ДСМ-336/2020 бұйрығымен күші жойылды
Енгізілген өзгерістер:
ҚР Денсаулық сақтау министрінің 2020.17.04. № ҚР ДСМ-39/2020 бұйрығымен (ресми жарияланған күнінен кейін күнтізбелік он күн өткен соң қолданысқа енгізілді)
Бұрынғы редакциялар:
2020 ж. 17 сәуірге дейін қолданылған редакция