«Тамақ өнімдерін өндіру объектілеріне есептік нөмірлер беру жңне олардың тізілімін жүргізу қағидаларын бекіту туралы» Қазақстан Республикасы Ұлттық экономика министрінің 2015 жылғы 27 мамырдағы № 407 бұйрығы (2020.17.04. берілген өзгерістер мен толықтырулармен) (күші жойылды)
Қазақстан Республикасының Нормативтік құқықтық актілерді мемлекеттік тіркеу тізілімінде 2015 жылы 14 шілдеде № 11657 тіркелді
Жариялануы: Қазақстан Республикасы нормативтік құқықтық актілерінің «Әділет» ақпараттық-құқықтық жүйесі 2015 ж. 31 шілдеде; «Егемен Қазақстан» 2016 жылғы 16 шілде № 135 (28863)
ҚР Денсаулық сақтау министрінің 2020 жылғы 30 желтоқсандағы № ҚР ДСМ-336/2020 бұйрығымен күші жойылды
Енгізілген өзгерістер:
ҚР Денсаулық сақтау министрінің 2020.17.04. № ҚР ДСМ-39/2020 бұйрығымен (ресми жарияланған күнінен кейін күнтізбелік он күн өткен соң қолданысқа енгізілді)
Бұрынғы редакциялар:
2020 ж. 17 сәуірге дейін қолданылған редакция