«Кондитерлік өнімдерді өндіру объектілеріне, кондитерлік өнімдерді өндіру, өлшеп-орау, тасымалдау, сақтау, өткізу, кңдеге жарату жңне жою шарттарына қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар» санитариялық қағидаларын бекіту туралы» Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрінің 2021 жылғы 20 тамыздағы № ҚР ДСМ-83 бұйрығы (2023.07.05. берілген өзгерістермен)

 

Қазақстан Республикасының Нормативтік құқықтық актілерді мемлекеттік тіркеу тізілімінде 2021 жылғы 23 тамызда № 24077 тіркелді

 

Жариялануы: «ҚР НҚА электрондық түрдегі эталондық бақылау банкі» АЖ 2021 ж. 27 тамызда

 

Енгізілген өзгерістер:

 

ҚР Денсаулық сақтау министрінің м.а. 2023.04.04. № 59 бұйрығымен (2023 ж. 7 мамырдан бастап қолданысқа енгізілді)

 

Бұрынғы редакциялар:

 

2023 ж. 4 сәуірге дейін қолданылған редакция