«Қазақстан Республикасының тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі туралы заңнамасында белгіленген талаптарға тамақ өнімдерін әзірлеу (жасау), өндіру (дайындау), айналымы, кәдеге жарату және жою процестеріндегі (сатыларындағы) олардың сәйкестігін, тамақ өнімдерін әзірлеу (жасау), өндіру (дайындау), айналымы, кәдеге жарату және жою процестерінің (сатыларының) сәйкестігін бақылауды жүзеге асыру ережесін бекіту туралы» Қазақстан Республикасы Үкіметінің 2008 жылғы 25 наурыздағы № 285 Қаулысы

 

Жариялануы: «Егемен Қазақстан» 2008 ж. 24 мамыр № 150-151 (25123)

 

 

Енгізілген өзгерістер:

 

ҚР Үкіметінің 2009.08.12 № 2038 Қаулысымен

 

Бұрынғы редакциялар:

 

2009 ж. 8 желтоқсанға дейін қолданылған редакция