«Тамақ өнімдерінің көтерме және бөлшек сауда объектілеріне қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар» санитариялық қағидаларын бекіту туралы» Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрінің 2021 жылғы 4 тамыздағы № ҚР ДСМ-73 бұйрығы (2025.05.05. берілген өзгерістер мен толықтыруларымен)
«Тамақ өнімдерінің көтерме жңне бөлшек сауда объектілеріне қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар» санитариялық қағидаларын бекіту туралы» Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрінің 2021 жылғы 4 тамыздағы № ҚР ДСМ-73 бұйрығы (2025.05.05. берілген өзгерістер мен толықтыруларымен)
Қазақстан Республикасының Нормативтік құқықтық актілерді мемлекеттік тіркеу тізілімінде 2021 жылғы 4 тамызда № 23856 тіркелді
Жариялануы: «ҚР НҚА электрондық түрдегі эталондық бақылау банкі» АЖ 2021 ж. 9 тамызда
Енгізілген өзгерістер:
ҚР Денсаулық сақтау министрінің 2023.05.04. № 60 бұйрығымен (2023 ж. 22 сәуірден бастап қолданысқа енгізілді)
ҚР Денсаулық сақтау министрінің 2025.21.04. № 39 бұйрығымен (2025 ж. 5 мамырдан бастап қолданысқа енгізілді)
Бұрынғы редакциялар:
2023 ж. 5 сәуірге дейін қолданылған редакция
2025 ж. 21 сәуірге дейін қолданылған редакция