(БҰРЫНҒЫ РЕДАКЦИЯ) «ТЕМЕКІ БҰЙЫМДАРЫН ТҰТЫНУ ҮШІН АРНАЙЫ БӨЛІНГЕН ОРЫНД...
Осы редакция 2018 жылғы 3 қыркүйекте енгізілген өзгерістеріне дейін қолданылды
Қазақстан Республикасы
Ұлттық экономика министрінің
міндетін атқарушының
2015 жылғы 24 ақпандағы
№ 122 бұйрығымен бекітілген
«Темекі бұйымдарын тұтыну үшін арнайы бөлінген орындарды жабдықтауға қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар»
санитариялық қағидалары
1. Осы «Темекі бұйымдарын тұтыну үшін арнайы бөлінген орындарды жабдықтауға қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар» санитариялық қағидалары (бұдан әрі - Санитариялық қағидалар) Қазақстан Республикасының 2009 жылғы 18 қыркүйектегі «Халық денсаулығы және денсаулық сақтау жүйесі туралы» Кодексінің 159-бабының 7-тармағына сәйкес әзірленді.
2. Темекі бұйымдарын тұтыну үшін арнайы бөлінген орындарды түтінмен ластанған ауаның жапсарлас үй-жайларға енуіне кедергі келтіретін есікпен немесе осыған ұқсас құрылғымен жабдықталған жеке үй-жайларда орналастырады.
Темекі бұйымдарын тұтыну үшін арнайы бөлінген орындар кабиналар түрінде орналастырылуы мүмкін.
3. Темекі бұйымдарын тұтыну үшін арнайы бөлінген орындардың сыртқы жағында «Темекі бұйымдарын тұтынуға арналған орын» деген жазба немесе белгі орналастырылады.
4. Темекі бұйымдарын тұтыну үшін арнайы бөлінген орындарда сусындар және тамақ ішуге жол берілмейді.
Редакция документа
Демо – версия документа