Доступ

Для того чтобы поставить документ на контроль, вам нужно авторизоваться.Если у вас нет логина и пароля, зарегистрируйтесь

«Қанды, оның компоненттерін дайындау, қайта өңдеу, сапасын бақылау, сақтау, өткізу номенклатураларын, қағидаларын, сондай-ақ қанды, оның компоненттерін құю қағидаларын бекіту туралы» Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрінің 2020 жылғы 20 қазандағы № ҚР ДСМ-140/2020 бұйрығы (2022.02.08. берілген өзгерістермен)

«Қанды, оның компоненттерін дайындау, қайта өңдеу, сапасын бақылау, сақтау, өткізу номенклатураларын, қағидаларын, сондай-ақ қанды, оның компоненттерін құю қағидаларын бекіту туралы» Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрінің 2020 жылғы 20 қазандағы № ҚР ДСМ-140/2020 бұйрығы (2022.02.08. берілген өзгерістермен)

 

Қазақстан Республикасының Нормативтік құқықтық актілерді мемлекеттік тіркеу тізілімінде 2020 жылғы 22 қазанда № 21478 тіркелді

 

Жариялануы: «ҚР НҚА электрондық түрдегі эталондық бақылау банкі» АЖ 2020 ж. 28 қазанда

 

Енгізілген өзгерістер:

 

ҚР Денсаулық сақтау министрінің 2021.07.12. № ҚР ДСМ-125 бұйрығымен (ресми жарияланған күнінен кейін күнтізбелік он күн өткен соң қолданысқа енгізілді)

ҚР Денсаулық сақтау министрінің 2022.02.08. № ҚР ДСМ-73 бұйрығымен (ресми жарияланған күнінен кейін күнтізбелік он күн өткен соң қолданысқа енгізілді)

 

Бұрынғы редакциялар:

 

2021 ж. 7 желтоқсанға дейін қолданылған редакция

2022 ж. 2 тамызға дейін қолданылған редакция

 

 

 

Укажите название закладки

Создать новую папку