«Қазақстан Республикасының тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі туралы заңнамасында белгіленген талаптарға тамақ өнімдерін әзірлеу (жасау), өндіру (дайындау), айналымы, кәдеге жарату және жою процестерінің (сатыларының) сәйкестігін, әзірлеу (жасау), өндіру (дайындау), айналымы, кәдеге жарату және жою кезінде пайдаланылатын машиналар мен жабдықтардың, материалдар мен бұйымдардың сәйкестігін уәкілетті органдардың келісу ережесін бекіту туралы» Қазақстан Республикасы Үкіметінің 2008 жылғы 19 ақпандағы № 158 Қаулысы (2009.08.12. берілген өзгерістер мен толықтырулармен) (күші жойылды)
«Қазақстан Республикасының тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі туралы заңнамасында белгіленген талаптарға тамақ өнімдерін ңзірлеу (жасау), өндіру (дайындау), айналымы, кңдеге жарату жңне жою процестерінің (сатыларының) сңйкестігін, ңзірлеу (жасау), өндіру (дайындау), айналымы, кңдеге жарату жңне жою кезінде пайдаланылатын машиналар мен жабдықтардың, материалдар мен бұйымдардың сңйкестігін уңкілетті органдардың келісу ережесін бекіту туралы» Қазақстан Республикасы Үкіметінің 2008 жылғы 19 ақпандағы № 158 Қаулысы (2009.08.12. берілген өзгерістер мен толықтырулармен) (күші жойылды)
Жариялануы: «Егемен Қазақстан» 2008 ж. 26 ақпан № 49-50 (25022); ҚР Президенті мен ҚР Үкіметінің Актілер жинағы, 2008 ж., № 8, 87-құжат
ҚР Үкіметінің 2024 жылғы 15 шілдедегі № 553 Қаулысымен күші жойылды
Енгізілген өзгерістер:
ҚР Үкіметінің 2009.08.12. № 2038 қаулысымен
Бұрынғы редакциялар:
2009 ж. 8 желтоқсанға дейін қолданылған редакция