Доступ

Для того чтобы поставить документ на контроль, вам нужно авторизоваться.Если у вас нет логина и пароля, зарегистрируйтесь

«Тамақ өнімін өндіру (дайындау) объектісіне есептік нөмір беру» мемлекеттік көрсетілетін қызмет стандарты (Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрінің міндетін атқарушының 2017 жылғы 28 сәуірдегі № 217 бұйрығына 3-қосымша) (2018.23.10. берілген өзгерістер мен толықтырулармен) (күші жойылды)

«Тамақ өнімін өндіру (дайындау) объектісіне есептік нөмір беру» мемлекеттік көрсетілетін қызмет стандарты (Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрінің міндетін атқарушының 2017 жылғы 28 сңуірдегі № 217 бұйрығына 3-қосымша) (2018.23.10. берілген өзгерістер мен толықтырулармен) (күші жойылды)

 

Қазақстан Республикасының Нормативтік құқықтық актілерді мемлекеттік тіркеу тізілімінде 2017 жылғы 13 маусымда № 15217 тіркелді

 

Жариялануы: «ҚР НҚА электрондық түрдегі эталондық бақылау банкі» АЖ 2017 ж. 21 маусымда; «Егемен Қазақстан» 2017 жылғы 4 шілде № 126 (29107)

 

ҚР Денсаулық сақтау министрінің 2020 жылғы 17 сәуірдегі № ҚР ДСМ-39/2020 бұйрығымен күші жойылды

 

Енгізілген өзгерістер:

 

ҚР Денсаулық сақтау министрінің 2018.23.10. № ҚР ДСМ-28 бұйрығымен (ресми жарияланған күнінен кейін күнтізбелік он күн өткен соң қолданысқа енгізілді)

 

Бұрынғы редакциялар:

 

2018 ж. 23 қазанға дейін қолданылған редакция

 

 

Укажите название закладки

Создать новую папку