«Тамақ өнімдерінің көтерме және бөлшек сауда объектілеріне қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар» санитариялық қағидаларын бекіту туралы» Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрінің 2017 жылғы 31 мамырдағы № 358 бұйрығы (2020.05.07. берілген өзгерістер мен толықтырулармен) (күші жойылды)
«Тамақ өнімдерінің көтерме жңне бөлшек сауда объектілеріне қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар» санитариялық қағидаларын бекіту туралы» Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрінің 2017 жылғы 31 мамырдағы № 358 бұйрығы (2020.05.07. берілген өзгерістер мен толықтырулармен) (күші жойылды)
Қазақстан Республикасының Нормативтік құқықтық актілерді мемлекеттік тіркеу тізілімінде 2017 жылғы 13 қыркүйекте № 15689 тіркелді
Жариялануы: «ҚР НҚА электрондық түрдегі эталондық бақылау банкі» АЖ 2017 ж. 9 қазанда; «Егемен Қазақстан» 2017 жылғы 27 қараша № 228 (29209)
ҚР Денсаулық сақтау министрінің 2021 жылғы 4 тамыздағы № ҚР ДСМ-73 бұйрығымен күші жойылды
Енгізілген өзгерістер:
ҚР Денсаулық сақтау министрінің 2020.05.07. № ҚР ДСМ-78/2020 бұйрығымен (ресми жарияланған күнінен бастап қолданысқа енгізілді)
Бұрынғы редакциялар:
2020 ж. 5 шілдеге дейін қолданылған редакция