«Қоғамдық тамақтану объектілеріне қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар» санитариялық қағидаларын бекіту туралы» Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрінің 2018 жылғы 23 сәуірдегі № 186 бұйрығы (2020.05.07. берілген өзгерістер мен толықтырулармен) (күші жойылды)
«Қоғамдық тамақтану объектілеріне қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар» санитариялық қағидаларын бекіту туралы» Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрінің 2018 жылғы 23 сңуірдегі № 186 бұйрығы (2020.05.07. берілген өзгерістер мен толықтырулармен) (күші жойылды)
Қазақстан Республикасының Нормативтік құқықтық актілерді мемлекеттік тіркеу тізілімінде 2018 жылғы 11 шілдеде № 17179 тіркелді
Жариялануы: «ҚР НҚА электрондық түрдегі эталондық бақылау банкі» АЖ 2018 ж. 20 шілдеде; «Егемен Қазақстан» 2018 жылғы 10 тамыз № 151 (29382)
ҚР Денсаулық сақтау министрінің 2022 жылғы 17 ақпандағы № ҚР ДСМ-16 бұйрығымен күші жойылды
Енгізілген өзгерістер:
ҚР Денсаулық сақтау министрінің 2020.05.07. № ҚР ДСМ-78/2020 бұйрығымен (ресми жарияланған күнінен бастап қолданысқа енгізілді)
Бұрынғы редакциялар:
2020 ж. 5 шілдеге дейін қолданылған редакция